In 2014 zijn wij, Ria en Pierre Schuurmans, gestart met het handmatig produceren van "geurmelts". Ik hoor u denken : geurmelts wat zijn dat ? Geurmelts zijn vormpjes gemaakt van soyawas en soyawas is een natuurprodukt.  Deze soya wordt door middel van verhitting gesmolten en er wordt een geur aan toegevoegd bij voorkeur een etherische olie omdat dit ook een natuurprodukt is. Als dit gesmolten is wordt het in een vormpje gegoten zoals bijvoorbeeld een bloem of hartje. Het produkt is nu klaar en kan gebruikt worden op een brandertje en als men de melts dan weer laat smelten ontstaat er een heerlijk geur.

Bij voorkeur worden er natuurlijke grondstoffen gebruikt omdat bijvoorbeeld synthetische olie  in de melts bij de consument kan zorgen voor hoofdpijn , jeuk en uitslag.

De laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op andere "geurprodukten" zoals geurolie, geurlampen en zelfs parfum.

INDIEN U VRAGEN HEEFT NEEMT U DAN CONTACT MET ONS OP VIA ONDERSTAAND FORMULIER . WIJ ZULLEN TRACHTEN UW VRAGEN ZO SPOEDIG MOGELIJK TE BEANTWOORDEN.